Psych & co

Nieuwe sessie: Je Hart Luchten.

Ik ben op het moment aan het experimenteren met het voeren van gesprekken en het tegelijk ondergaan van een ontspannen ervaring. Dat kan in verschillende vormen, een gesprek met een voetmassage, een gesprek en het inkleuren van kleurplaten, een gesprek tijdens een wandeling.

Het direct ervaren van uit je hoofd in je voeten of in je handen of in de benen…geeft makkelijker andere en nieuwe inzichten, maar is bovenal fijner en laagdrempeliger dan een face to face gesprek! Tenminste dat zou ik graag willen onderzoeken. Zie de sessie Je Hart Luchten. Wil jij dit samen met mij onderzoeken, dan bied ik je bij deze aan No Cure No Pay en de eerste sessie gratis. (Deze aanbieding is niet meer geldig!)

In de eerste sessies heb ik ontdekt dat het onder andere goed werkt als je met een dilemma zit en hierover aan het piekeren bent..

Even pauze en dan weer verder

Even pauze en dan weer verder